Algyő Szállás Vendégház

Algyő Szállás Vendégház lehetőségek, az Alföldturizmus során. Algyőt középkori eredetű temploma mellett az 1965-ben feltárt kőolaj és földgáz tette híressé. A tájház kiállítása a víz mentén élő emberek életébe enged bepillantást. A Borbála fürdő élmény- gyógy- és wellness szolgáltatással várja vendégeit.

Levendula Hotel

Szálláshely elnevezése: Levendula Hotel***superior

Üzemeltető neve: Algyő Nagyközség Önkormányzata

Szálláshely címe: 6750 Algyő, Téglás utca 151.

Szálláshely elérhetősége: 0620/2840494

E-mail címe: levendulahotel@algyo.hu

Honlapja: www.levendulahotelalgyo.hu

Szobák száma, ágyak száma: A hotel 18 db kétágyas szobával rendelkezik, ebből 1 szoba akadálymentesített, valamint 2 szobát családok számára alakítottunk ki. Minden szobánk klímával, széffel, minibárral, hajszárítóval, telefonnal és síkképernyős televízióval felszerelt, a hotel területén ingyenes Wifi biztosított vendégeink számára. Minden szobában 2 ágy található, a családi szobáinkban plusz 1-1 kétszemélyes kanapé. 12 szobánk pótággyal felszerelhető.

Gyerekkedvezmények:

0-5,99 éves korig -ingyenes

6-13,99 éves korig 30% kedvezmény

A Levendula Hotel is a tradíciók és a modernitás házasságából született, hiszen a letisztult épület modern szobákat rejt, ugyanakkor a díszítő elemek, az apró finom kiegészítők régi korokat idéznek. Egyedi hangulata azonnal magával ragadja a vendégeket, legyen szó akár egy családi pihenésről, egy esküvőről, vagy egy céges rendezvényről a konferenciateremben. Hotelünk 18 db kétágyas szobával, ebből 1 db mozgáskorlátozott, és 2 db családi lakosztállyal rendelkezik. A szobákhoz külön tusolófülkés fürdőszoba tartozik. Minden szobánk klímával, széffel, minibárral, hajszárítóval, telefonnal és síkképernyős televízióval felszerelt, ingyenes WIFI biztosított vendégeink számára. A hotel udvarán zárt parkolóval rendelkezünk. 80 fős konferenciatermünket a mai kor követelményeinek megfelelően alakították ki. 120 főt befogadó éttermünk alkalmas lehet akár egy családi rendezvényre, osztálytalálkozóra, de egy esküvő helyszíneként is megállja helyét. Saját, 600 adagos konyhával rendelkezünk, ahol minden igényt kielégítő ételekkel tudunk szolgálni vendégeink számára, ügyelve a minőségi alapanyagokra

Elérhetőség: levendulahotelalgyo.hu