Csongrád Szállás Vendégház

Csongrád Szállás Vendégház lehetőségek és programok az Alföldturizmus során.

Bokrosi Vincellér Udvarház – Hangulatos és modern vendégház az igényes szállás kedvelőinek

Csongrád környéke a Magyar Nagy Alföld egyik legszebb és leghíresebb borvidéke. Egyúttal a Tisza-Körösfolyók találkozásának természetvédelmi, vadregényes tája. Az udvarházból egyik oldalon a szőlőkordonok sorjázó soraira, a másik oldalon az alpári rétet szegélyező, festői szépségű tiszai holtágra nyílik kilátás. Az udvarház e gyönyörű környezetben a 21 hektáros természetvédelmi és Viszi paradicsom partján épült.

Az udvarház nem a tömegturizmust, hanem a nyugalmat szerető természetrajongókat várja kényelemmel ill. különböző szolgáltatásokkal. 5 db kétágyas klimatizált és fűthető, fürdőszobás, igényesen berendezett szobáit baráti társaságok, üzleti tárgyalások partneri találkozói részére különösen ajánljuk. A házhoz gyönyörűen berendezett nappali, társalgó és reggeliző, 40 fő befogadására alkalmas étkező-bár helység valamint szauna, konditerem és nagy borospince tartozik.

Helyben borkóstolásra, kemencében és roston sült, valamint szabadtéri bográcsban főzött magyaros ételek elkészítésére invitáljuk vendégeinket.
Az aktív pihenésre vágyók választhatnak a horgászat, a csónakázás, a kerékpár és lovas túrák közül.
Gyermekeknek állatsimogatásra van lehetőség.

Igény szerint a közeli Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba Feszty-körkép és Skanzen látogató, a kiskunmajsai és gyopárosi termálfürdőkbe gyógyulást és relaxálást adó, Szegedre pedig városnéző programokat szervezünk.

Vendégfogadó: Bioscoop Kft.
pontos cím: 6640 Csongrád, Tanya 1260
Telefon: +36 30 475-8179
E-mail címe: bioscoop@invitel.hu
Honlap: www.vincellerhaz.hu
Szobák száma: 5
Ágyak száma: 11


„Gyula-tanya” vendégház – Csongrád Szállás Vendégház

Vendégházunk a csongrádi Öregszőlőkben, az élő Tisza partján, egész évben várja a természet közeli környezetben pihenni vágyó családokat és baráti társaságokat. Az aktív pihenést szolgálják a horgászati és a vízisport-lehetőségek. Nyáron a Tisza és a Körös torkolatában található 700 m hosszú homokpart gyönyörű ősfüzessel teremt szép és kellemes környezetet a strandoláshoz. Télen disznóvágás programok színesítik a pihenést.
A városban a gyógyfürdő egész évben várja a vendégeket. Az éttermek ízletes és olcsó ételek bőséges választékát kínálják. Vendégeink szolgáltatásainkat ÜDÜLÉSI CSEKKEL is kiegyenlíthetik.
Elhelyezés: Összkomfortos üdülőházban, ahol 3+1 hálószoba, nappali, ebédlős konyha, fürdőszoba, WC, és fedett terasz áll a vendégek rendelkezésére. A ház 10 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést.

A ház szolgáltatásai: Jól felszerelt konyha teljes körű használattal. A nappaliban TV és rádió. Nyílttűzi főzési és grillezési lehetőség. Zárt udvar biztosítja a gyermekek szabad és biztonságos mozgásterét, valamint a gépkocsik tárolását. A szabadidő kellemes eltöltéséhez kerékpárt, kenut, evezős és kismotoros csónakot biztosítunk. Kérésre külön díjazásért félpanziós ellátás rendelhető.
Horgászlehetőségek: Az élő Tiszán és Körösön, valamint a holtágakban békés és ragadozó halak egyaránt sikerrel foghatók az évszakoktól és a Tisza vízállásától függően.
Horgászati szolgáltatások: A Tisza 252 fm. km. szelvényében, az üdülőház mellett úszó stég szolgálja a kényelmes horgászatot, valamint a horgászladik és a motorcsónak kikötését. Az eredményes horgászatot rendszeresen etetett helyekkel és ladikhasználat biztosításával segítjük. A holtágakon történő horgászathoz kérésre a vízterületet jól ismerő kísérőt ajánlunk.
Szolgáltatások a városban: Strand, éttermek, pecsenyesütők, borozók és diszkó a Körös-torokban. Termálfürdő, éttermek, ételbár, cukrászda, kávéház, mozi, múzeum, képtár, fodrász, kozmetika, horgászbolt, élelmiszer- és egyéb üzletek, teniszpálya és lovaglási lehetőségek Csongrádon, az üdülőháztól 4 és 8 kilométer távolságban találhatók.

Programlehetőségek: Kirándulás Ópusztaszerre a Feszty-körképhez. Termálfürdők látogatása Csongrádon, Kiskunmajsán, Gyopárosfürdőn, Tőserdőn és Cserkeszőlőn. Arborétumi séta és sétahajózás Szarvason. A híres bugaci puszta világának felfedezése a Kiskunsági Nemzeti Parkban. Szabadvízi strandolás Csongrádon a Tisza és Körös folyók találkozásánál a fövenyes homok parton. Disznóvágás novembertől – márciusig.
Megközelítés: Vendégházunk a várostól 3.5 kmre található a Tisza partján.

Vendégfogadó: Both Gyula
6640 Csongrád, Tisza-oldali út. Hrsz.: 7860/2
GPS koordináták:
+ 46º 44′ 52.49″       + 20º 6′ 17.83″
46.747915  ,  20.104954

Telefon: +36 30 914 12 58
E-mail címe: gyulatanya@t-email.hu
Honlap: http://gyulatanya.hu
Szobák száma: 4
Ágyak száma: 10

Programok Csongrád környékén és a „Gyula-tanya” vendégház és Szállás ajánlásával:

Szécsényi Pihenőkártya, Üdülési csekk elfogadó hely, Gyermek kedvezmény, Borkóstoló,Csónakozás, Gyógyfürdő, Horgászási lehetőség, Kajak, kenu, Kerékpártúrák, Lovaglási lehetőség, Madárles, Szabadtéri strandolás, Bórkóstoló, Disznótoros, Gyümölcsszedés, szüret, Horgász farm, Kerékpár kölcsönzés,Vendégszállítás